SHANK N76 COMPLETE

Item No. 33041100
GasIQ N76 är en mycket bakslagssäker injektorbrännare. utmärkande för N76 är säkerheten, robustheten och servicevänligheten. Den kraftigt dimensionerade injektorn är placerad långt fram för att minimera bakslagsrisken. Rostfritt skäroxygenrör ger ökad säkerhet och robusthet. Samtliga ventiler har
This product cannot be ordered at the moment.
Description

GasIQ N76 är en mycket bakslagssäker injektorbrännare. utmärkande för N76 är säkerheten, robustheten och servicevänligheten.


Den kraftigt dimensionerade injektorn är placerad långt fram för att minimera bakslagsrisken. Rostfritt skäroxygenrör ger ökad säkerhet och robusthet. Samtliga ventiler har spindlar i rostfritt stål med precisionsgängor för bekväm och säker avstängning. Skärinsatsen med hävarm har mjuköppnande skäroxygenventil med rostfri spindel och o-ringar i viton, vilket minimerar risken för korrosion. Handtaget är tillverkat i heldragen aluminiumprofil vilket förenklar service.


Huvudkomponenten i N76-systemet är brännarhandtaget med olika insatser för svetsning, skärning och lödning. Samtliga komponenter är utbytbara mot andra på marknaden motsvarande brännarsystem.


Skärning

Det finns flera olika skärinsatser i N76-systemet. Hävarmsventil alternativt rattventil för skäroxygenet. 90°, 75° eller 0° munstycksfäste. Alla skärinsatserna är robust konstruerade för att motstå de påfrestningar som uppstår i tuffa miljöer.


Svetsning

N76 har svetsinsatser av helsmidd förkromad koppar, för effektiv värmeavledning.


Värmning

Enlågiga och flerlågiga värmningsinsatser med hög kapacitet ingår numera i N76-systemet. 

Specifications
Cutting & Welding System N76
    Loading
    Loading